Over ons uitvaartcentrum in Sassenheim

 

Uitvaartverzorging „Vliem” heeft een uitvaartcentrum te Sassenheim. Wij begeleiden en adviseren bij de voorbereiding van de uitvaart; uw wensen staan daarbij vanzelfsprekend centraal. Om als uitvaartcentrum optimaal te kunnen functioneren is betrokkenheid, inlevingsvermogen, en professionaliteit van belang. Iedere familie is immers anders en daar kunnen wij, mede door onze jarenlange ervaring, discreet en respectvol mee omgaan. De wensen van de nabestaanden zijn vanzelfsprekend het uitgangspunt voor de afscheidsdienst. Wij proberen ons altijd zo goed mogelijk in te leven in de behoeften van de nabestaanden. Hierdoor bieden wij een rustpunt zodat zorgen plaats kunnen maken voor een passend afscheid ter nagedachtenis aan de overledene. Kortom: Uitvaartverzorging „Vliem” biedt u als uitvaartcentrum praktische ondersteuning bij alles wat er komt kijken bij het regelen en verzorgen van een uitvaart en een luisterend oor!

De uitvaartverzorgers van Uitvaartverzorging „Vliem” zijn kundige mensen die begrip hebben en de tijd voor u nemen, omdat zij weten hoe belangrijk het is om op gepaste wijze afscheid te nemen van een dierbare persoon. Wij nemen u alle zorg uit handen en spreken alles duidelijk met u door. U heeft altijd te maken met uw eigen, persoonlijke uitvaartverzorger. Hij of zij blijft uw directe aanspreekpunt, een vertrouwd gezicht dat op de hoogte is van uw wensen. Uw uitvaart of die van een dierbare is bij ons in goede handen. Wij staan voor persoonlijke begeleiding, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.

Historie

Uitvaartverzorging „Vliem” is opgericht als Algemene Uitvaartverzorging „Vliem” door S. Vliem Sr. op 1 april 1966. In maart 1973 verhuisde het bedrijf vanaf de Concordiastraat 35 naar de huidige locatie: Jacoba van Beierenlaan 4 te Sassenheim, een prachtige locatie: midden in het centrum van Sassenheim en vlak naast het kerkhof met de Dorpskerk prominent als blikvanger aanwezig. Daar werd na hard werken het Uitvaartcentrum gerealiseerd. In de jaren daarna werd het centrum uitgebreid met een speciale verzorgingsruimte voor de overledene, er kwam een tweede zaal, ook werden belendende percelen aangekocht waar de garages kwamen en waar de uitbreiding van het kantoor tot stand kwam.

Uitvaartverzorging „Vliem” is er voor alle religies en verzorgt door de hele streek de uitvaart waar u wilt!

wagens_klein

zaal_2

zaal
v=spf1 mx a include:_spf.transip.email ip4:136.144.176.35 a:s1.d4vps1.nl ~all