Home

Onze uitvaartverzorging in Sassenheim is er als u ons nodig heeft

Uitvaartverzorging „Vliem”, gevestigd te Sassenheim, is een klassieke en betrokken uitvaartonderneming.

Onze ruime, sfeervolle locatie biedt de mogelijkheid om, in een voor u moeilijke en verdrietige tijd, persoonlijk afscheid te nemen van een dierbare. Wij voorzien in een uitvaart die recht doet aan de overledene.

Met alle voorbereidingen en zaken die geregeld moeten worden ten aanzien van de begrafenis helpen wij u. Het is ons streven u te begeleiden bij het afscheid van uw dierbare en u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.
Onze uitvaartverzorging heeft jarenlange ervaring met betrekking tot

uitvaartzorg en alles wat daarbij komt kijken. Wij stellen daarbij onze cliënten voorop, wat betekent dat wij op de achtergrond een adviserende en uitvoerende rol spelen, zodat u zich kunt richten op het afscheid. Het is moeilijk om beslissingen te nemen als u net iemand verloren heeft en wij begrijpen dat dit soms teveel kan zijn.

Onze medewerkers kunnen helpen met alle zaken die op dat moment van belang zijn. U geeft uw wensen aan en wij regelen het verder voor u. Dat geeft u rust in een bewogen tijd.
Als u meer wilt weten, kunt u contact opnemen. U kunt ons dag en nacht bereiken; vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week!

v=spf1 mx a include:_spf.transip.email ip4:136.144.176.35 a:s1.d4vps1.nl ~all